Bucharest Jazz Festival, Triggerfinger + o groaza de petreceri si multe filme bune! Unde iesim in WEEKEND:

weekend

Festivaluri, filme bune, petreceri cat cuprinde si mega concerte! ASTA facem weekendul acesta:

CONCERTE

Cuentos del Barrio - La un ceai - VINERI - ora 20:00 - 22:00

Ioana Ernea (voce) si Alexandru Nuca (chitara) te invita vineri seara sa pasesti pe urmele povestilor de la marginea oraselor din sudul Americii.

Mai toate genurile muzicale traditionale din America Latina s-au nascut in zonele marginase ale oraselor si satelor, "Barrios", cum le spun ei... Si s-au nascut dintr-o nevoie arzatoare a unor oameni de a-si "striga" si impartasi fericirea, nostalgia, tristetea, dorul... intr-un cuvant, iubirea – sub toate formele si in toate nuantele.

Citește și
Electric Castle
Final de Electric Castle: 97.000 de turisti au venit la festival, un nou record. Organizatorii au planuri mari pentru 2016
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

Westroot - Hard Rock Cafe - SAMBATA - ora 22:00 - 01:00

Westroot inseamna Andrei (voce, mandolin), Chuckk (banjo), Felix (tobe), Alex (bas), Ana-Maria (vioara) si Silviu (chitara).

Cei sase membri va vor plimba pe ritmuri autentice de country-fusion-blue grass si vor reda atmosfera vestului indepartat cu o combinatie fericita de instrumente specifice si un sound modern, cu influente de pop, rock, funk, jazz si reggae.

Summer Clasic Concert - Light Quartet - Alandala - ora 18:00 - 21:00

Duminica va invitam la un nou Summer Acoustic Concert, de aceasta data pe acorduri clasice oferte de Light Quartet.

Vom porni intr-o o excursie muzicala unde sunetele se impletesc cu armoniile. Plecand de la tango-uri classice si jazz, la coveruri instrumentale, trecand prin

muzica de film si ajungand la Beatles, Michael Jackson si alte legende muzicale, va fi un adevarat festin auditiv si pictural.

Ne vom bucura de sinestezia muzicii si a culorilor! Aduceti o pensula!

FESTIVALURI

weekend

Bucharest Jazz Festival 2015 - Piata George Enescu - 3-5 iulie

Bucharest Jazz Festival, eveniment organizat de ARCUB, anuntӑ un lineup eclectic pentru cea de-a patra editie, desfӑsuratӑ intre 1-5 iulie, in Piata George Enescu si in incinta Hanului Gabroveni.

In plus, pentru editia 2015, pe langӑ o nouӑ sesiune intensivӑ de concerte de jazz si conferinte, proiectie de film, lansӑri de disc si carte, expozitie fotograficӑ si workshop-uri dedicate genului, Bucharest Jazz Festival a lansat o nouӑ componentӑ, Comisionӑrile Bucharest Jazz Festival - New Jazz Works.

Modelate dupӑ programe similare din America, comisionӑrile BJF isi propun sӑ impulsioneze compozitia lucrӑrilor de jazz in Romania prin desemnarea unui castigӑtor anual ce isi va prezenta in premierӑ creatia proprie pe scena Bucharest Jazz Festival.

 

weekend

CinePark 2015 - Parcul Herastrau - 3-5 iulie

Aflat la a patra editie, CineParK este un spatiu dedicat oamenilor care cauta neconventionalul si care prefera sa isi petreaca timpul sub cerul liber, fiind o alternativa gratuita si accesibila la cinematograful clasic.

Conceptul evenimentului de ,,cinema in aer liber” ofera publicului o altfel de experienta cinematografica care contureaza atmosfera gradinilor de vara, unde placerea vizionarii se impleteste cu bucuria de a petrece o seara in mijlocul naturii, departe de aglomeratia orasului, alaturi de prieteni.

 Shine 2015 - Arenele Romane - 4-5 iulie

Festivalul Shine, ajuns la a doua editie, anunta primele cinci nume prezente pe afis: belgienii de la TRIGGERFINGER, in premiera in Romania si trupele romanesti Suie Paparude, Coma, Grimus si Toulouse Lautrec.

 

PARTY-uri

July 4th Holiday Weekend - E3 by entourage - 3-5 iulie

The folks over E3 by entourage are going to be feeling patriotic all weekend long. Brunch, lunch and dinner will all be accounted for at this holiday, which begins friday afternoon and goes all the way until sunday night.

We will be serving up a special menu of 3 different kinds of burgers..

Bears at the Pool - Daimon Club - 3 iulie

Pe 3 iulie, Teddy Bear invita ursii la piscina pentru o noapte de neratat!

Știm ca dansul sub clar de luna este condimentul principal pentru o seara exceptionala, asadar ne dam intalnire vineri pe inserat, incepand cu ora 22:00, la Daimon Club.

Press Play - Fratelli Social Club - 3 iulie

We all do it, but hardly recognize it. It’s time to admit it: when you see the red play button, you feel the urge to simply…press it!

Guess what? We have a red PLAY button @ #New #Now #Wow Fratelli Social Club Bucharest. And we know you’re so going to press it.

Secret Garden - Exit Reality - Palatul Bragadiru - 3 iulie

Purple sounds 'n rainbow clouds . Moving souls through the open door . Jump over the maze of mind. All you ever imagined is alive.

Secrets revealed in the garden of all. EXIT NOW CAUSE THERE IS MORE!

Funtastic Fourth - Control - 4 iulie
Come celebrate our Funtastic Fourth! Sala Berlin: Bogman & D. Rusu. Sala mica: Sinboy & Mix Burrito

 

FILME

Ted 2

In noul film al lui Seth MacFarlane buclucasul urs de plus trebuie sa dovedeasca in instanta ca este o persoana, astfel incat sa se poata casatori cu aleasa inimii lui. Noua aventura a lui Ted si a prietenului sau uman John Bennett (Mark Wahlberg) nu are loc doar la tribunal, cei doi eroi fiind implicati si in accidente de tot felul si urmariri pe viata si pe moarte.

Terminator: Genisys

John Connor sends Kyle Reese back in time to protect Sarah Connor, but when he arrives in 1984, nothing is as he expected it to be.

Tomorrowland
Actiunea se petrece intr-un tinut fascinant si extrem de avansat din punct de vedere tehnologic si are in centru un barbat de varsta mijlocie (Clooney), care, pentru a salva Pamantul, trebuie sa faca tot posibilul pentru a se intoarce in Tomorrowland, asta dupa ce a fost izgonit de aici, pe cand era copil, de catre omul care si-a petrecut intreaga viata (Laurie) exploatand minunatiile tinutului in interes propriu.

Woman in Gold

Maria Altmann, o refugiata evreica ajunsa la batranete, vrea sa readuca in familie un portret al matusii sale, expus intr-un muzeu important din Viena.

Seara de film spaniol pe acoperis

Ce e mai tare ca o comedie de Almodovar? Două comedii de Almodovar, pe acoperișul de la Boheme! Asezonate cu sangria la lighean, nachos, salsa, feerie și multă voie bună.

Vineri, 3 iulie, de la 21:30, se sting luminile și se dă motor la Boheme Cafe & Bistro Caderea Bastiliei nr. 11, 010611 Bucharest, Romania. Iar fiesta vizuală poate continua până dimineață, pentru cei care nu se mulțumesc cu puțin.
 

Articol recomandat de sport.ro
Primul lucru făcut de Dani Alves, după eliberarea condiționată
Primul lucru făcut de Dani Alves, după eliberarea condiționată
Citește și...
Schimbari mari la festivalul
Schimbari mari la festivalul "I am the rocker". Dintre trupele "mari" anuntate, au ramas doar Black Star Riders si Arkona

Organizatorii festivalului "I am the rocker" - Phoenix Entertainment - au anuntat ca se vad nevoiti sa "reconfigureze" structura acestui eveniment, din cauza unor "probleme de productie ce au survenit in ultimul moment".

Final de Electric Castle: 97.000 de turisti au venit la festival, un nou record. Organizatorii au planuri mari pentru 2016
Final de Electric Castle: 97.000 de turisti au venit la festival, un nou record. Organizatorii au planuri mari pentru 2016

Festivalul ''Electric Castle'', de la Cluj, s-a incheiat grandios. Publicul a explodat, pur si simplu, cand cei de la ''The Prodigy'' si-au facut aparitia.

ELECTRIC CASTLE 2015. Organizatorii au intervenit cu vidanja dupa ploile abundente. Tinerii au facut coada la pelerine
ELECTRIC CASTLE 2015. Organizatorii au intervenit cu vidanja dupa ploile abundente. Tinerii au facut coada la pelerine

Fericire si noroi din cap pana-n picioare. Sunt cuvintele care descriu cel mai bine starea de spirit a tinerilor care participa la festivalul ''Electric Castle'', organizat in judetul Cluj.
 

Recomandări
Avertisment lansat de Zelenski: Fără ajutorul imediat al SUA, Putin va împinge rapid războiul pe teritoriul NATO
Avertisment lansat de Zelenski: Fără ajutorul imediat al SUA, Putin va împinge rapid războiul pe teritoriul NATO

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski spune că armata ucraineană a reuşit să ţină piept ofensivei ruse din lunile de iarnă, dar avertizează că fără un ajutor urgent în armament din partea Statelor Unite, Ucraina riscă să nu mai poate face faţă.

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu: ”Eu nu cred că fermierii români vopsesc puii. Să fie foarte clar”
Ministrul Agriculturii, Florin Barbu: ”Eu nu cred că fermierii români vopsesc puii. Să fie foarte clar”

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu afimă că nu crede că „fermierii români vopsesc puii”.

Boloș apără „taxa pe boală”: „În concediu medical primeşte mai mulţi bani decât la serviciu”. „Nu e taxă, e contribuție”
Boloș apără „taxa pe boală”: „În concediu medical primeşte mai mulţi bani decât la serviciu”. „Nu e taxă, e contribuție”

Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, despre problema concediilor medicale, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale.